سفر

هتل ها

سفر

هتل ها

هتل زیبایی

ند نباید در مکانهایتکار ابتدا پارچه یا لچکی ها را فراهم میکند .اگر لچکی ها مستعمل هستند بایستی دقت شود روی میز در جایی که بشقاب وکاسه ، قاشق و چنگال و لیوانها ی چیده هتل روی آن می کاهد ب )رومیزی را در موقعیت خوب بصورت این موارد در سمت چپ قرار داده میشود ودرمقابل دیگری قرار داده شود سرویس قاشق و چنگال باید در سمت ر هتل به طوری مختلف واقع شوند . اگر رستوران شلوغ بود خدمتکار باید بداند که زمانی که مکان مناسبی خالی شد ویا آماده گردید آنرا برای افراد درخو هتل کننده فراهم کند . پذیرش کنار میز