ند نباید در مکانهایتکار ابتدا پارچه یا لچکی ها را فراهم میکند .اگر لچکی ه

ا مستعمل هستند بایستی دقت شود روی میز در جایی که بشقاب وکاسه ، قاشق و چنگال و لیوانها ی چیده هتل روی آن می کاهد ب )رومیزی را در موقعیت خوب بصورت این موارد در سمت چپ قرار داده میشود ودرمقابل دیگری قرار داده شود سرویس قاشق و چنگال باید در سمت ر هتل به طوری مختلف واقع شوند . اگر رستوران شلوغ بود خدمتکار باید بداند که زمانی که مکان مناسبی خالی شد ویا آماده گردید آنرا برای افراد درخو هتل کننده فراهم کند . پذیرش کنار میز