میز درموقعیت درست ومناسب بخش اجتناب شود . در حالی که محدودیت درتعداد کش

وها میتواند این کار را امکان پذیر سازد .سپس یک جفت باید مشاهده شود برای مثال سرویس قاشق با سرویس چنگال و کارد ماهی با چنگالهای ماهی اما این عاقلانه نیست که مثلا“ چاقوی گوشت با چنگالها باهم جفت تیبل دهات از قبل آماده میگردد وموارد غذای اصلی قرار داده میشود مانند سوپ ماهی گوشت و شیرینی .میزها باید بطور قرار دهید .( رجوع کنید به بشقاب بخش 13 ) چنانچه از بشقاب پیش غذا هتل فاده نمی شود فاصلة بین چاقو و چنگال باید در حدود 9 اینچ