لیهای وسط و نز کامل هتل و غذاهای اصلی را شامل شود .زمانی که فهرست ها طولا

نی و متنوع باشند توصیه میشود مشتری ها را چند دقیقه قبل از اینکه سفارش دهند ، بپذیرید . در طول این مدت ، خدمتکار نان ساندیچی را عرضه میکند ، یا بطور اختصاصی چک کردن آن و نیز کره ونان تست ( سرخ کرده و برشته ) درمؤسسات و رستورانهای باکلاس زمانی که مهمانها می رسند و سفاردیک به بال کمتر احساس میشود. و بالاخره اینکه آمار US National Transportation Safety Board از تصادفات هوایی، نشان میدهد که کدام مسافران شانس بیشتری برای نجات داشتهاند. طبق این آمار صندلیهای عقب هواپیما امنترند. هواپیماها